Til Stressramte


Måske er du sygemeldt med stress og kæmper for at blive dig selv igen. Måske går du på arbejde, men er bekymret over de stresssymptomer du oplever. Uanset hvad er der hjælp at hente her og i bogen Førstehjælp til Stressramte.


Værktøjerne du finder her kommer  fra bogen Førstehjælp til Stressramte. I bogen kan du læse mere om stress og finde flere værktøjer.


Førstehjælp til dig der går på arbejde med stresssymptomer


At gå på arbejde med stresssymtomer er noget som ganske mange vil opleve. Det moderne arbejdsliv med sit høje tempo, mange forandringer, krav om selvledelse og engagement, flydende grænser og arbejdstider, rummer en indbygget risiko for overbelastning og udvikling af stress. Ikke al stress er farlig eller alvorlig, men oplever du at stresssymptomerne generer din trivsel, arbejdsglæde og effektivitet, er der god grund til at tage det alvorligt.

Læs mere

Førstehjælp til dig der er sygemeldt med stress

At være sygemeldt med stress er en ubehagelig og speciel oplevelse. Dit hverdagsliv er pludselig helt forandret, og den struktur og de vaner du er vant til, er forsvundet. Hvad skal du nu gøre?

Læs mere

Førstehjælp til dig der er på vej tilbage efter en stresssygemelding

Når du skal starte på arbejdet igen efter en stresssygemelding, er der mange tanker og bekymringer der kan melde sig: Kan jeg klare det? Hvor lang tid tager det, før jeg er helt tilbage i mit gamle job? Vil jeg få stress igen? 

Læs mere


Leder du efter en dygtig psykolog, der kan hjælpe dig som stressramt?

Grow People er erhvervspsykologer (cand.psych.aut.) der er specialiseret i stress med mange års erfaring, og en fast samarbejdspartner til Kingston Consulting, når det kommer til stressbehandling af medarbejdere. Vi arbejder ud fra den bedste metode til stress (evidensbaseret) og vi har ingen ventetid, så du kan komme til med det samme. 

Kontakt pr mail her  

Læs evt. mere her