Samarbejdspartnere


Lill Palmblad
Lill er erfaren organisationspsykolog med særligt fokus på udvikling og implementering af stresspolitik i organisationer samt stressforebyggelse i teams og afdelinger.
Lill er tidligere chef fra Arbejdstilsynet og har lang konsulenterfaring bag sig.

Kontakt og læs mere:

palmblad.dk

 +45 60 61 65 77

lill@palmblad.dk

Thomas Ree

Thomas er erfaren organisationspsykolog med særligt fokus på udvikling af stressforebyggelse og bæredygtig performancekultur i teams og afdelinger, samt sparring til ledere. Han har flere års erfaring i roller som HR-partner og konsulent fra større danske virksomheder.

Kontakt og læs mere:

reelation.dk
 +45 5123 5108

mail@reelation.dk       Grow People - Psykologsamtaler for stressramte

Er du stressramt kan samtaler med en psykolog spille en stor rolle for at du får det bedre, og kommer videre i dit liv. Det er vigtigt at du finder en dygtig psykolog som har erfaring og træning i at arbejde med stressbehandling.

Grow People er erhvervspsykologer (cand.psych.aut.) der er specialiseret i stress med mange års erfaring, og en fast samarbejdspartner til Kingston Consulting, når det kommer til stressbehandling af medarbejdere. Vi arbejder ud fra den bedste metode til stress (evidensbaseret) og vi har ingen ventetid, så du kan komme til med det samme.


Kontakt og læs mere:


growpeople.dk

+45 2611 5021

pernille@growpeople.dk